Domein autoriteit

Blog Domein autoriteit

Domein autoriteit

Wat is domein autoriteit?

Domein autoriteit is de kracht en waarden die een website heeft op het internet. Het komt erop neer dat hoe meer autoriteit een site heeft, hoe gemakkelijker deze kan gevonden worden op het internet. Weet u niet wat uw domein score is en u zou het graag willen weten? Dan kunt u het beste de “ubersuggest – SEO en Keyword” extensie downloaden. Deze extensie geeft je concreet informatie over je score.  

Uw positie versterken

Domein autoriteit versterkt uw positie op het internet, maar niet enkel uw eigen autoriteit is belangrijk. Ook die van uw partners. U kunt de autoriteit van uw partners gebruiken om zelf meer autoriteit te krijgen.

Dit kan gedaan worden door back linking. Dit is het doorverwijzen van linken naar andere webpagina’s. Dus hoe meer autoriteit een andere pagina heeft die naar uw website verwijst hoe meer vertrouwen Google krijgt in uw website. 

Omdat die link van een gezaghebbende site komt, hecht Google er veel belang aan. Sterker nog, een boost in organische verkeer kan opgemerkt worden wanneer er een krachtige back linking is toegevoegd.  

Dus als u meer organisch verkeer wilt krijgen is het een goede manier om je autoriteit te verhogen. Dit is wel iets dat tijd neemt. 

Wit u hier meer over weten contacteer me dan voor een vrij intakegesprek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *