Over ons

Welkom

Mijn naam is Michiel Nijsten, en ik help je graag met het opzetten en optimaliseren van jouw digitale marketing.

Wie ik ben

Mijn studies heb ik gedaan aan Kansas Wesleyan University, waar ik mijn bachelor en masterdiploma behaalde. Deze ervaring heeft niet alleen mijn academische basis versterkt, maar heeft ook mijn wereldwijd perspectief verrijkt, wat zich vertaalt in innovatieve benaderingen van mijn werk.

Tegenwoordig maak ik deel uit van het team bij Digitong als Digitale marketing specialist. Digitong is een gerenommeerd Google Premier Partner marketing bedrijf dat zich in de top 3% van Belgische ondernemingen bevindt. Dit biedt mij de gelegenheid om diepgaande kennis en inzichten te vergaren die ik graag inzet voor het succes van mijn klanten.

Kwaliteit

Als veelzijdige online marketeer met diepgaande expertise in diverse disciplines, ben ik uitstekend gepositioneerd om jouw online marketing doelstellingen te verwezenlijken.

Diverse achtergrond

Met een indrukwekkende achtergrond van meer dan vijf jaar ervaring in performance marketing, ben ik volledig voorbereid om de uitdagingen van dit dynamische vakgebied aan te gaan. Mijn kennis en ervaring omvatten een diepgaand begrip van SEO, SEA & marketingstrategieën. .

Ervaring

Mijn pad in performance marketing heeft me geleid tot opvallende projecten, zoals het succesvol uitvoeren van SEO-campagnes voor bekende namen als Ridley Bikes, Vestio, OMMIJ, en andere prominente merken.

Ook het opzetten van SEA account en campagnes van klanten zoals EuroParcs, Flying Group tot het creëren van dashboards voor Tomorrowland. Deze samenwerkingen en ervaringen hebben geresulteerd in aantoonbare groei en positieve resultaten.

Wil je een project met mij aangaan?

Ben je klaar om digitaal te groeien? Contacteer mij dan en samen kunnen we de beste strategie opzetten om jouw doelstellingen te halen.