SEA

SEA OPTies

SEA Trajecten

Heb je al eens online geadverteerd of wil je beginnen met online te adverteren? M│ N Consulting kan je helpen met het opzetten of manage van jouw Google, Meta of LinkedIn ads. Ik zorg ervoor dat jouw SEA campagnes optimaal lopen en dat de correcte tracking opstaat zodat je het meeste uit jouw SEA campagnes krijgt.

SEA Campagnes en Tracking set-up

Heb je nog nooit online geadverteerd maar wil je beginnen? Ik kan alles voor jouw opzetten zodat je van start kunt met jouw online digitale groei.

SEA Campagnes management

Je hebt al SEA campagnes lopen maar ze behalen niet de juiste resultaten? Dan kan ik jouw helpen met het beheren van jouw SEA campagnes.

Aanpak

Hoe ik te werk ga:

Ieder SEA account die opgezet is, heeft andere doelstellingen, waardoor iedere set-up en management uniek moet zijn.
Er is echter wel een standaard manier van werken om zo efficient mogelijk de doelstellingen van de klant te behalen

01

Doelstellen en Strategie opzetten

Samen bespreken we de doelstelling die je wilt behalen en welke strategie er het best bij past.

02

Set-up

Ik zet jouw SEA campagnes op volgens de best practise volgens Google, Meta of LinkedIn met de nodige tracking, audiences, budgetten, etc.

03

Management & Optimalisaties

Ik beheer het account en optimaliseer waar nodig zodat de gewenste resultaten behaald worden.

04

Rapporteren

Ik rapporteer maandelijks wat de cijfers waren en welke insights er in afgelopen maand zijn geweest.

+
Jaar ervaring
+
Accounts beheerd
Budget beheerd
%
ROAS

Waarom is SEA een uitstekende marketingoptie?

Ten eerste biedt het onmiddellijke zichtbaarheid, waardoor je direct in contact komt met een relevante doelgroep. Dit zorgt voor een snellere toename van websiteverkeer en kan de conversie stimuleren. Met de juiste targeting kunnen we je advertenties bovendien specifiek richten op geografische locaties, demografische kenmerken en zelfs interesses, waardoor je campagne nog relevanter wordt.

Meetbaarheid

Bovendien is SEA zeer meetbaar en resultaatgericht. Onze experts bij M│N Consulting houden voortdurend de prestaties van je campagnes in de gaten, analyseren de gegevens en optimaliseren de strategie om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement op je investering behaalt.

Strategie

Bij M│N Consulting gaan ik verder dan alleen het maken van advertenties. Ik werk nauw samen met jou om een doordachte SEA-strategie op te zetten die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en budget. Of je nu je lokale naamsbekendheid wilt vergroten, meer verkeer naar je website wilt leiden of direct online verkopen wilt stimuleren, ik bied de expertise en het inzicht om je te begeleiden naar digitaal succes.

Kortom, met SEA als onderdeel van je digitale marketingmix, geef ik je bedrijf een voorsprong in de competitieve online markt. Ontdek hoe M│N Consulting je kan helpen om je digitale vindbaarheid te vergroten en je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en maak samen met ons je digitale ambities waar!

reviews

Wat andere hebben te zeggen:

Wat hebben andere te zeggen over M│N Consulting en onze SEA aanpak.

  Dimitri Chaniotakis
  Dimitri Chaniotakis

  General executive

  M│N Consulting heeft onze online advertenties naar een hoger niveau getild. Dankzij hun expertise en strategieën hebben we aanzienlijke verbeteringen gezien in onze klikken en conversies. Michiel begreep onze doelgroep en leverde meetbare resultaten. Een waardevolle partner voor onze online groei.

   Evi Withofs
   Evi Withofs

   Eigennaar

   M│N Consulting heeft uitstekende werk geleverd ivm mijn digitale marketing. Michiel zijn expertise en toewijding heeft geleid tot meer kwaliteitsvolle leads op mijn website. De verwachtingen die ik had zijn volledig verwacht. Ik ben zeer tevreden over Michiel zijn service en bevelen M│N Consulting ten zeerste aan.

    Emile Rompelberg
    Emile Rompelberg

    Eigennaar

    Dankzij de samenwerking met M│N Consulting hebben mij online sales een indrukwekkende boost gekregen, het resultaat was fantastisch. Met Michiel zijn doelgerichte aanpak en diepgaande kennis hebben we onze doelstellingen behaald. We zijn uiterst tevreden met de resultaten en kijken uit naar verdere samenwerking

    Klaar om een SEA traject aan te gaan?

    Contacteer mij en samen zetten bekijken we jouw SEA mogelijkheden.