SEO Audit

SEO audit

Ontdek waar jouw SEO issues zich voor doen op jouw website.

Ik geloof dat een grondige SEO-audit de sleutel is tot het versterken van jouw online aanwezigheid en het behalen van digitale groei. Met een unieke Deep Dive SEO-audit nemen we niet alleen de problemen van jouw website onder de loep, maar evalueren we ook de invloed van de website.

Ik bekijk verschillende SEO sectoren waar en welke SEO issues zich voordoen op jouw website. Zo kan ik een doelgerichte roadmap opstellen die jezelf of ik kan gebruiken om jouw SEO score te verbeteren. Waardoor je hoger gaat ranken in Google.

Na een SEO-audit raad ik altijd aan om de SEO aanpassingen ook onmiddellijk op te nemen. Op de SEO management pagina kun je bekijken hoe ik dit aanpak en wat de voordelen ervan zijn.

Aanpak

Hoe ik te werk ga:

Met de SEO audit ga ik kijken waar de SEO fouten op jouw website zich voordoen. Dankzij deze audit kan ik een roadmap opstellen die gebaseerd is op quick-wins en long-term succes.

01

Deep dive

Ik ga jouw website een score geven op verschillende SEO sectoren om te achterhalen waar de grootste en meest schadelijke issues voorkomen.

02

Analyseren

Na de deep dive analyseer ik de gevonden SEO issues. Om zo een strategie te kunnen bepalen.

03

Raporteren

Uiteindelijk giet ik de deep dive audit en mijn bevindingen samen in een strategische. rapportage. Die ik jou dan bezorg.

Ben je benieuwd hoe goed jouw website scoort?

Door jouw website te analyseren kan achterhalen waar jouw grootste SEO issues zich voordoen.