SEO

Onze SEO OPTies

SEO trajecten

M│N Consulting is dé expert op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). In de digitale wereld is het essentieel om jouw bedrijf op de kaart te zetten en jouw doelgroep te bereiken. Met onze bewezen SEO-strategieën helpen wij jouw bedrijf om online beter gevonden te worden en organisch verkeer naar je website te stimuleren.

SEO Audit

Een grondige SEO-audit is de sleutel tot het versterken van jouw online aanwezigheid, behalen van digitale groei en hoger ranken in Google. Met ons unieke Deep Dive SEO-Audit kunnen we precies achterhalen waar de SEO problemen van jouw website zich bevinden.

SEO Management

Met de SEO Management help ik jouw bedrijf om hoger te ranken in de zoekresultaten van Google. We beginnen met een quick scan van de website om te achterhalen waar de quick-wins en hard SEO issues zijn zodat we deze kunnen oplossen om jouw website beter kan performen.

Aanpak

Hoe ik te werk ga:

Ieder SEO strategie die opgezet wordt is anders per klant en per doelstellingen die de klant heeft. Maar ik hanteer een standaard manier van werken om zo efficient mogelijk de doelstellingen van de klant te behalen:

01

Deep dive

We starten met een analyse van de website. Dit kan een quick-scan zijn of een deep dive audit om te achterhalen waar de meeste SEO issues zich voordoen per sector.

02

Roadmap & doelstellingen

Nadat we de issues hebben achterhaald gaan we een roadmap opstellen die afgestemd is met de doelstellingen van de klant.

03

SEO management Quick-wins & Hard SEO issues

Nadat we de optimalisaties hebben toegepast gaan we de resultaten evalueren en rapporteren.

04

Re-evaluate & Report

Nadat we de optimalisaties hebben toegepast gaan we de resultaten evalueren en rapporteren.

SEO
+
Jaren ervaring
+
SEO projecten
%
Organische groei

Waarom inzetten op SEO?

SEO is een krachtige marketingoptie die zich richt op het optimaliseren van je website en het verbeteren van de online zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. Door middel van technische optimalisatie, doelgerichte content creatie en linkbuilding streef ik ernaar om jouw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten, waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële klanten.

Waarom is SEO een waardevolle investering?

Allereerst zorgt SEO voor duurzame resultaten op lange termijn. Door te focussen op het verbeteren van je website structuur, relevante zoekwoorden en hoogwaardige content, creëren we een sterke basis waarop jouw online aanwezigheid kan groeien. Dit betekent dat je continu organisch verkeer en potentiële klanten kunt aantrekken, zonder dat je afhankelijk bent van betaalde advertenties.

Meetbaarheid

Daarnaast biedt SEO meetbare resultaten en inzichten. Als SEO-specialisten bij M│N Consulting hou ik de prestaties van je website voortdurend in de gaten, analyseren de gegevens en passen de strategie aan om een optimaal rendement te behalen. Met behulp van geavanceerde tools en technieken volgen we de rankings, het zoekvolume en de concurrentie om jouw online succes te waarborgen.

Strategie

Bij M│N Consulting geloof ik in een persoonlijke aanpak. Ik werk nauw samen met jou om een op maat gemaakte SEO-strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu wilt focussen op lokale zoekresultaten, internationale markten wilt veroveren of je online autoriteit wilt vergroten, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen groeien.

Kortom, met SEO als integraal onderdeel van je digitale marketingstrategie, geef ik je bedrijf een voorsprong in de online wereld. Ontdek hoe M│N Consulting je kan helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en je website naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en start je reis naar digitale groei en succes!

Reviews

wat hebben andere te zeggen

Wat hebben andere te zeggen over M│N Consulting en onze SEO aanpak.

  Global Medics
  Global Medics

  Organizatie

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie zorgden ervoor dat een aantal bestaande problemen met onze website moeiteloos opgelost werden. Michiel is erg toegewijd en deskundig en stond steeds voor ons klaar wanneer we vragen hadden. Bij Michiel ben je in goede handen.

   Tonny Daenen
   Tonny Daenen

   CEO

   Door M│N Consulting’s professionele SEO-strategie is onze online zichtbaarheid enorm verbeterd. We zijn zeer onder de indruk van de SEO-audit en de oplossingen die eruit kwamen. Ons organisch verkeer is duidelijk gestegen, en we kijken uit naar verdere samenwerking!

    Ludo Fransen
    Ludo Fransen

    CEO

    Dankzij de SEO optimalisatie heeft onze website een boost gekregen. De quick-win heeft Michiel onmiddellijk aangepakt waardoor onze on-page, general SEO met de zoekresultaten zijn verbeterd. Duidelijke uitleg van aanpassingen was nuttig. Een waardevolle investering!.

    Klaar om jouw online zichtbaarheid te verbeteren?

    Contacteer mij en samen kunnen wij jouw website beter laten ranken!