Biografie

Hallo,  mijn naam is Michiel Nijsten. 27 jaar oud en gedreven in de marketing.  

Ik ben een ambitieuze professional met een wereldwijde mindset, die met zijn kennis van data-analyse, digitale marketing, webbuilding en online zichtbaarheid naar creativiteit en succes streeft.

Met mijn diverse achtergrond en opleiding, heb ik veel ervaring behaald op een korte tijd. Ik heb mijn opleiding als marketeer in Amerika behaald, waar ik ook enkele jaren heb gewerkt.

In België ben ik begonnen met kleine opdrachten van lokale bedrijven door hun marketing op punt te stellen.  Na enige tijd werden deze opdrachten groter en groter.

Als zelfstandige marketeer ga ik de uitdaging graag aan om al je doelstellingen die je hebt te behalen. Ik help voornamelijk kleine tot middelgrote bedrijven aangaande hun online marketing om zo hun meer zichtbaarheid te creëren. 

Tegenwoordig ben ik ook gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van zowel de groei als de zichtbaarheid van mijn klanten. Er word nauw samen gewerkt met de klant om alzo het gewenste resultaat te behalen.  Je kunt altijd op me rekenen om het zo goed mogelijke resultaat te behalen!

Twijfel dus zeker niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen  bekijken we de mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijf te laten groeien! 

CERTIFICATEN

 • Dean’s list 2017, Kansas Wesleyan University

 • Deans list 2018, Kansas Wesleyan University 

 • LinkedIn certificaat :

  • Digital Marketing Specialist

 • Google certificaten:

  • Digital marketeer 2020

  • Google Analytics 2020 (advance)

  • Google Ads 2020

.

REVIEWS

Eline Gijbels
Eline Gijbels
Product & Sales Manager
Lees verder
"Graag wil ik Michiel van M|N Consulting bedanken voor de aangename en professionele samenwerking. Duidelijke afspraken en een heldere communicatie zorgden ervoor dat een aantal bestaande problemen met onze website moeiteloos opgelost werden. Michiel is erg toegewijd en deskundig op het vlak van technische ondersteuning en stond steeds voor ons klaar."
Emile Rompelberg
Emile Rompelberg
Eigenaar
Lees verder
Het was verfrissend om samen te werken met Michiel. Onze verwachtingen werden overtroffen door de proactieve en efficiënte werkwijzen van Michiel. De doelstellingen die we hadden voorgesteld hebben we bereikt en zijn dankbaar voor de goede ondersteuning gaande weg.
Boudewijn Nijsten
Boudewijn Nijsten
Advocaat
Lees verder
Ik heb Michiel ingeschakeld en vond dat hij zeer professioneel was en heeft perfect uitgewerkt  hetgeen ik voor ogen had. Na 3 maanden zag ik al  merkbare resultaten. Ik kan ze zeker aanbevelen en kan enkel stellen dat hij een geweldige invloed heeft gehad op het rendement van mijn bedrijf.
Tonny Daenen
Tonny Daenen
CEO
Lees verder
Michiel Nijsten luisterde en adviseerde ons met veel aandacht voor detail om zo de perfecte website voor ons te creëeren. Ze zijn zeer professioneel en gemotiveerd en hebben ons perfect ondersteund  bij onze marketingdoelen.
Ludo Fransen
Ludo Fransen
CEO
Lees verder
Michiel Nijsten heeft een geweldige job gedaan voor ons! Hij heeft ons fantastisch ondersteund bij het creëren van onze website en het begeleiden van onze brand. We konden niet gelukkiger zijn met het level van professionalisme, service en kwaliteit dat ons was aangeboden.
Previous
Next